რობატიაკი ფიქსირებული თაროებით MIBRASA® ROBATAYAKI RM
რობატიაკი ფიქსირებული თაროებით MIBRASA® ROBATAYAKI RM
რობატიაკის გრილზე მომზადების სტილი, უმეტესწილად მას რობატას უწოდებენ, იაპონური კულტურის საუკუნეების გამოცდილებიდან გამომდინარეობს, ამ გამოცდილების შთაგონებით ჩვენ შევქმენით ახალი მიბრასა, მიბრასა რობატიაკის გრილი. მრავალდონიანი ნახშირის გრილი აღჭურვილია ყველა იმ საჭირო აქსესუარით, რომლებიც უზრუნველყოფენ გრილზე მზადების სხვადასხვა ტექნოლოგიის გამოყენებას, როგორებიცაა ტეპანიაკის ცხელი ფილები ან შამფური. რობატა გრილზე მზადდება მთელი რიგი პროდუქტები როგორებიცაა: ხორცი, ზღვის პროდუქტი, თევზი და ბოსტნეული ყველა იმ ნაზი არომატით რასაც გურმანები გრილზე მომზადებულ კერძებში პოულობენ. რობატას გრილზე მომზადების ტექნიკა სათავეს იღებს ჩრდილოეთ იაპონიის მეთევზეების ტრადიციებიდან, ისევე როგორც ჩაის ცერემონია. ეს ტრადიცია მომდინარეობს იმ იდეიდან, რომ ზღვაში დიდი ხნით გასულ მეთევზეებს მუდმივად ჰქონოდათ ცხელი საკვები. თანამედროვე ტენდენციიდან გამომდინარე ისევე როგორც ჩაის ცერემონიაში მომხმარებელს აქვს უნიკალური შესაძლებლობა იყოს რობატას გრილზე მომზადების პროცესის უშუალო დამსწრე და მონაწილე მზადების სრული ციკლის განმავლობაში. ეს პროცესი ყველაზე მომთხოვნი გურმანისათვისაც კი ძალიან სასიამოვნო გამოცდილება იქნება.
ხელმისაწვდომია შემდეგი მოდელები
Robatayaki RM 60
Robatayaki RM 80
Robatayaki RM 115
დეტალური ინფორმაციისათვის იხილეთ ბმული: ROBATAYAKI RM with fixed levels